Menu

Eten wanneer u zelf wilt

Als u kiest voor WalVis Maaltijdservice, kunt u zeven dagen per week uw eten thuisbezorgd krijgen. U hebt daarbij van maandag tot en met vrijdag de keuze tussen de middag- en de avondroute. ’s Middags bezorgen wij tussen 11.30 en 13.00 uur en ’s avonds tussen 16.30 en 18.00 uur. In het weekend bezorgen we alleen ’s middags.

Wij bereiden onze maaltijden elke dag vers, ook op zondag. U kunt zelf uw weekmenu samenstellen aan de hand van keuzelijsten die u wekelijks invult. Hierbij kunt u aangeven welke dagen u gebruik wilt maken van onze maaltijdservice en eventuele dieetwensen kunnen ook kenbaar worden gemaakt.

Let wel:

Wij bieden onze service aan in de plaatsen: Heerenveen, Oudehaske, Sintjohannesga, Rotsterhaule, Katlijk, Oranjewoud, Oudehorne, Nieuwehorne,Tijnje,Langezwaag, Gorredijk, De Knipe, Mildam, Katlijk, Tjalleberd, Luinjeberd, Luxwoude en Bontebok.

Alleen in de plaats Heerenveen kunt u er voor kiezen om tussen de middag of ’s avonds de maaltijd te laten bezorgen. In de rest van de plaatsen bezorgen wij alleen tussen 11.30 en 13.00 uur