skip to Main Content

Wij bieden zakelijke maaltijden aan voor bedrijven in Heerenveen en omstreken.

Afbeeldingsresultaat voor foto overwerk

Een ruim assortiment

Bij WalVis Maaltijdservice  kunnen uw medewerkers hun eigen menu samenstellen. Ze hebben elke dag weer de keuze uit een wisselend assortiment van heerlijk bereid vlees, vis, groenten, aardappelen en sauzen. Maar we koken ook lekkere maaltijden met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans accent.

Dagelijks vers en duurzaam! Dat is onze bedrijfsvisie…

De garantie voor verse warme maaltijden.Wij bieden maaltijden aan, die nét zo lekker en gezond zijn als thuis!

Iedere dag bereiden wij – van Walvis Maaltijdservice – onze gezonde maaltijden en bezorgen deze bij de bedrijven in en rond Heerenveen.

Onze maaltijden leveren wij op porseleinen borden, dus geen gebruik van kunststof of wegwerpartikelen. Gezond eten verrijkt je leven en dat geldt vast ook voor úw medewerkers. Zij kunnen genieten van onze warme maaltijden, die met plezier en met liefde bereid zijn door onze koks. Hierbij kiezen wij uitsluitend voor verse ingrediënten en bereiden zo – naar keuze, zeven dagen per week – lekkere en vooral ook gezonde maaltijden. En natuurlijk houden we graag rekening met persoonlijke wensen.

Waarom kiest u voor onze maaltijden?

  • Omdat ze iedere dag vers zijn
  • Door de veelzijdige gerechten
  • Omdat smaken verschillen
  • Altijd warm opgediend
  • En geserveerd op porseleinen servies
  • Gratis bij uw bedrijf  bezorgd
  • Gezond eten en met zorg bereid
  • Iedere dag, ook in het weekend
  • Geen contractuele verplichtingen
  • Wij leveren wanneer u dat wenst

Omdat smaken verschillen…

Daarom koken we voor iedereen persoonlijk en bieden we dagelijks een ruime keuze uit verschillende gerechten. U geeft aan, wat bij uw organisatie past en wij bekijken, op welke wijze we zo optimaal mogelijk, op uw wensen kunnen inspelen.

Een ruim assortiment

Bij Walvis Maaltijdservice kunnen uw medewerkers zelf hun warme maaltijden samenstellen, want er is een grote verscheidenheid aan menu’s. Daarnaast is er aandacht voor gezond en lekker vegetarisch eten. Iedere dag weer is er volop keuze uit een wisselend assortiment. Naast de gewone Hollandse pot, koken onze koks ook graag met Oosterse of Mediterraanse accenten.

Samenwerken met Walvis Maaltijdservice betekent maatwerk met een persoonlijke benadering. Onze klanten zijn blij met onze service, die een positieve bijdrage kan leveren aan een gezond leven.

En dat is wat we allemaal graag willen… gezondheid!

 

Back To Top